Aanvraag gratis offerteReferentieContact

Kunststof kozijnen

Wat vindt u belangrijk in uw woning? Dat u in de winter kunt genieten van een knusse warmte. In de zomer van een verfrissende koelte. Dat uw interieur volledig naar uw smaak is ingericht. Dat u zich ‘s avonds veilig voelt. Kortom, dat u er comfortabel in kunt leven. Vandaag en morgen.
Onze kozijnen, ramen & deuren komen aan al uw wensen tegemoet.
De mooie stijl en technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen.

Kleuren

Ongeacht het land, de stad of het dorp waar u woont, ongeacht de stijl van uw huis… een deuctone® kleur past steeds. Daarvoor werd ze juist geselecteerd.

Kömmerling K-vision K-vision K-vision K-vision K-vision  
Aliplast Aliplast Aliplast        

K-vision Trend

VERDIEPT SYSTEEM

Het meest verfijnde verdiept liggende systeem van en voor Nederland

  • Verdiept (112 mm)
  • Naar buiten draaiend verdiept, geen opdek!
  • De warme uitstraling van vroeger
  • Standaard in hout verbinding look

Ontwerpvrijheid in nieuwbouw en renovatie. K-vision Trend is te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag. Uniek voor K-vision is echter de mogelijkheid de naar buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren. K-vision kozijnen kunnen worden geleverd met een gladde of een houtnerf structuur.

Fraai
K-vision Trend is, dankzij het verdiepte kozijnsysteem, toepasbaar in iedere bouwstijl. De enorme hoeveelheid kleurmogelijkheden zijn een bron van inspiratie voor iedereen die een eigen signatuur aan zijn huis wil geven.

Geluidswerend
Voor wie geluidsoverlast tot een minimum wil beperken: K-vision Trend is standaard geleverd in een geluidwerende uitvoering.

Onderhoudsarm
Als u de ramen gaat wassen, even een doek over de kozijnen en het blijft er vele jaren net zo uitzien als dat u ze net geleverd hebt gekregen.

Uitstekende afdichtingen
K-vision Trend heeft een sublieme afdichting. Lawaai, tocht en water behoren tot de verleden tijd. Dit is te danken aan de dubbele afdichting en de sponning die vijftien graden naar buiten gekeerd staat.

Inbraakwerend
Standaard uitgevoerd met SKG** beslag en voldoet hiermee aan het politie keurmerk veilig wonen.

Isolatie
Besparen op uw stookkosten dankzij K-vision Trend! Het kozijn heeft een hogere isolatiewaarde door toepassing van dikkere kozijnprofielen en een dubbele afdichting. Pinar Window

Hang- en sluitwerk

Wij werken uitsluitend met kwaliteits producten. 
U kunt kiezen uit onderstaande merken hang en sluitwerken.

Wist u dat er per jaar 80.000 keer wordt ingebroken? Dat komt neer op ruim 200 inbraken PER DAG! U kan maar beter uw voorzorgen nemen.

zendow® sluit inbrekers buiten.

Om inbrekers te ontmoedigen worden de zendow profielen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Hierdoor bewaart de hele raam- of deurconstructie in alle omstandigheden een perfecte vormvastheid. Een profiel forceren met een tang, boor, glassnijder of schroevendraaier lukt niet. Een compleet veilig raamelement vraagt natuurlijk ook bijkomende eisen naar beglazing toe. Inbraakbestendig dubbel gelaagd veiligheidsglas is altijd de beste keuze. zendow is ook compatibel met alle types veiligheidsbeslag, vergrendeld op de 4 hoeken. De veiligheidssluitplaten dienen steeds vastgeschroefd te worden in de versterking van het profiel en een afsluitbare kruk is een absolute must.

 

Kunststof kozijnen  |  deuren  |  schuifpuien  |  dakkapellen  |  aluminium kozijnen  |  zonwering  |  rolluiken 
© Tiluba Webdesign / 2009